*Hihkuu riemusta* Nyt kun seurasin ohjetta tarkasti (vaikka epätoivo meinasi iskeä sen tooosi löysän taikinan kanssa) sain aikaiseksi todella hyvän makuisen ja hyvän koostumuksen omaavan leivän. Ukkosen ehdotuksesta kokeilin tehdä reikäleipiä, mikä olikin ihan voittajan valinta. Ne kypsyvät hyvin ja on helpompi leikata syötäväksi. Luulen, että taidan tämän satsin jälkeen jättää limput muiden tehtäviksi. Katsoin myös Jaakko Kolmosen leivotaan yhdessä kirjasta vinkkejä hapanleivän paistamiseen, ja laskin uunin lämpötilan 225 asteeseen ja paistoin reikäleipiä 35 min. Tosiaan ohje löytyy täältä.

 

 

Kuulema jos leipoo paljon reikäleipiä saman päivän aikana, niistä keskustoista voi tehdä palttoonnappeja. 

 

-Nna-